ورامین | جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در فرماندار شهرستان

جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با حضور رئیس اداره بهزیستی ورامین در فرمانداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان تهران،   جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به ریاست حسین عباسی فرماندار ویژه ورامین، حسین شیرازی معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری و ثامتی راد رییس اداره بهزیستی ورامین و دیگر مسئولین  شهرستانی  در سالن جلسه فرمانداری برگزار شد.

در این جلسه  فرماندار ویژه ورامین بر لزوم برخورد جدی با عوامل توزیع مواد مخدر و تقویت برنامه‌های پیشگیری و درمان تأکید کرد و از برخورد قاطع با توزیع‌کنندگان مواد مخدر و تقویت برنامه‌های پیشگیری خبر داد.

وی با اشاره به اهمیت هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در این حوزه گفت: مبارزه با مواد مخدر تنها به برخوردهای انتظامی محدود نمی‌شود، بلکه باید در کنار برخورد قاطع با قاچاقچیان و توزیع‌کنندگان، اقدامات پیشگیرانه و آموزشی را نیز در اولویت قرار دهیم.

فرماندار ورامین ضمن انتقاد از کمبود امکانات برای درمان و ساماندهی معتادان متجاهر افزود: یکی از دغدغه‌های اصلی ما، کمبود ظرفیت مراکز نگهداری و درمانی است که باید با همکاری نهادهای مربوطه، شرایط مناسبی برای درمان این افراد فراهم کنیم. همچنین به لزوم افزایش نظارت بر مراکز درمانی و نظارت بر عملکرد مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ باید تقویت شود تا روند درمان و بازتوانی افراد مبتلا به اعتیاد به درستی انجام گیرد.

در پایان تأکید شد : همه دستگاه‌های اجرایی موظف‌اند وظایف خود را در حوزه مبارزه با مواد مخدر به‌طور کامل اجرا کنند و برخورد قاطع با عوامل توزیع، تقویت آموزش‌های پیشگیرانه، و حمایت از خانواده‌های درگیر این معضل، از مهم‌ترین اولویت‌های شهرستان ورامین است.

کد خبر 131983

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد